Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

45 χρόνια ΘΥΡΑ 13 - Σάββατο 10/12 στις 20:00 στην ΘΥΡΑ 13

45 χρόνια δίπλα στον Παναθηναϊκό, 45 χρόνια προστάτες της Παναθηναϊκής ιδέας και της διάδοσης αυτής με κάθε κόστος και με κάθε τρόπο.45 χρόνια έχουν περάσει και είμαστε εδώ για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου.

45 χρόνια που με αφοσίωση στο παρελθόν κάνουμε νέους Παναθηναϊκούς με σκοπό και όραμα μια ισχυρή και ενωμένη 13 και έναν Παναθηναϊκό πρωτοπόρο παντού. Η Θύρα 13 ενωμένη όσο ποτέ, αποφασισμένη όσο ποτέ, είναι εδώ για τον Παναθηναϊκο και μόνο.


Το Σάββατο γιορτάζουμε και στέλνουμε μήνυμα.


Γιορτάζουμε τα 45 χρόνια πρωτοπορίας και πίστης στον σύλλογο και στέλνουμε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι είμαστε εδώ ενωμένοι δυνατοί και έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε εμπόδιο και δυσκολία από όπου και να προέρχεται.


Ελάτε όλοι στο σπίτι μας που δεν είναι άλλο από την Θυρα 13 του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξανδρας, να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα 45 χρόνια του μεγαλύτερου οπαδικου κινήματος και της ιδέας που ονομάζεται Θύρα 13.


Σαββατο 10 Δεκεμβρίου, 8 το απόγευμα γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης.


Σας περιμένουμε για μια Παναθηναϊκή βραδιά με πολλές εκπλήξεις για όλους τους Παναθηναϊκούς που αισθάνονται μέρος και κομμάτι της Θυρας 13, ανεξάρτητα αν είναι συνδεσμιτες η όχι, προσκλήσες δεν διατίθενται, οι πόρτες είναι ανοικτές και καλεσμένοι είναι όλοι.


Τα λέμε από κοντά γιατί Θύρα13 είναι αυτό που δεν μπορείς να φανταστείς... αν δεν το ζείς...