Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

water polo ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.Α.Ο. - Ν.Ο.ΧΙΟΥ 4-5 (12/10/2011)






Εντάξει από την μία λες πως ήταν ένα μεγάλο ντέρμπι, πως ο κόσμος που έφτασε τα 1500 άτομα, δημιούργησε εντυπωσιακή ατμόσφαιρα και πως ο Παναθηναϊκός έδειξε πως μπορεί να κοντράρει τους πάντες. Από την άλλη όμως όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι με την Χίο στο ΟΑΚΑ δεν μπορείς να μην σταθείς στην διαιτησία. Από την στιγμή μάλιστα που οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με ένα γκολ διαφορά (4-5), δεν είναι υπερβολή να πεις πως οι δύο… άρχοντες του αγώνα καθόρισαν με τα σφυρίγματά τους το ματς.
Σε απλά ελληνικά επαναλήφθηκε αυτό που γινόταν πέρσι. Στα κρίσιμα παιχνίδια οι «πράσινοι» διαμαρτύρονταν για την διαιτησία καιν αν κρίνουμε από το σημερινό ντέρμπι, φαίνεται πως μόνο υπερβολικοί δεν ήταν.
Μεγάλο ντέρμπι που τα είχε όλα
Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος και αφού ξεκαθαρίσουμε πως τα σφυρίγματα καθόρισαν το αποτέλεσμα, το παιχνίδι ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι. Με δύο πολύ μεγάλες ομάδες που πάλευαν με όλες τους τις δυνάμεις για τη νίκη. Οι παίκτες του Φάνη Κουντουδιού θα την είχαν πάρει ακόμα και με κόντρα διαιτησία αν δεν έχαναν απίστευτες ευκαιρίες και δεν εκμεταλλευόντουσαν τον παίκτη παραπάνω.
Ωστόσο τίποτα δεν έχει κριθεί από την δεύτερη κιόλας αγωνιστική και το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή η ομάδα με τέτοιο κόσμο και φυσικά υλικό μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα, ακόμα και αν όλοι δεν θέλουν να την αφήσουν.
Τα οκτάλεπτα: 1-1, 1-1, 1-3, 1-0
Παναθηναϊκός: Γ. Αφρουδάκης, Ζ. Αφρουδάκης, Κομάντινα, Κοκκινάκης
 
Χίος: Θεοδωρόπουλος (3), Φουντούλης, Γαβαλάς.